CAMP-NORDENSOL = LIVSKVALITE



Efter jobbet drog vi till Hedströmmen för att fiska öring och övernatta i vindskyddet. Det var riktigt mycket vatten i ån så det var svårt att vada. Lasse fick en liten öring på en gång men den släpptes i eftersom vi ville ha en större till middag.
Det skulle visa sig dumt för vi lyckades inte fånga nån mer. Som tur var hittade jag ganska mycket gula kantareller som jag plockade med mej.



23.00 slutade fiskekorten gälla och det hade blivit ganska mörkt så det var lagom att göra iordning för natten. Lasse fixade eld så vi fick lite ljus och kunde steka svampen som blev kvällsmaten. Vi hade varit kaxiga och räknat med öring till mat och hade inget annat med oss.





Citat Lasse " den där lilla öringen hade nog varit god"
Jag bäddade iordning våra nya sovsäckar som man kunde bädda ihop till en stor = "mysfaktor". Liggunderlagen däremot var inte så mjuka, det kanske blir en investering på nya mjukare.







Vi sov sött till lk 7.00 på morgonen och blåste nytt liv i brasan och kokade lite kaffe, ett par äpplen blev frukost. Sedan fiskade vi nån timme till, Lasse drillade några men lyckades inte få upp dem.
Sen blev det bråttom till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0