Thailand dag 5

När vi vaklnade på morgonen var Lasse risig i magen så han stannade på rummet. Jag tog med mig snorkelgrejerna och gick ut till ett ställe med mycket klippor och snorklade, här var det klart vatten och jag såg jättemånga blåskimmrande fiskar som var mellan 25-30 cm samma som man ser på varje restaurangs isbarer med fisk på kvällarna... vid lunch så gick jag in till hotellrummet och hittade min man något fräshare..



Vi tog skootern och drog norrut, vi bestämmde oss för att besöka ett vattenfall som heter rainbow waterfall. På vägen dit så bommade vi avtagsvägen och hamnade ganska långt in i djungeln. Vi förstod att vi var lite på vift så vi stannade vid ett par skinntorra gummor som vi frågade om dom visste vägen tilll vattenfallet.. så det var bara att vända om C.a 2 mil.... när vi hade åkt lagomt långt så svängde vi av utan att se några skyltar om vattenfall... ahhhh man ska ju chansa lite vi hadde blivigt rätt törstiga. när vi kom ffram till vägens slut var det en gummiodling, han som hade den var rätt duktig på engelska och förklarade vägen dit... han hade ett par elefanter som vi hälsade på.


efter en bra vägbeskrivning var vi på plats och kunde svalka oss



Vi stannade vid några stränder och och åkre igenom några thailändska byar och kollade in på en matmarknad full med frukt, grönsaker, kött, fisk mm mm mm.

Här på hotellet bor de flesta nationaliteter och vi har blivit vänner med ett par från Stockholm och ett från Arvika.
De är jättetrevliga och vi utbyter tips på utflykter.


Kommentarer
Postat av: Runar

Hei. Er dere i Khao Lak fortsatt? Var der selv for et par år siden og var veldig fornøyd. Enig med at hotellmaten ikke er all verden. Men i enden av den stranden dere har bilder av ligger det en veldig bra resturant. Kjempegod mat og han som drev plassen eller jobbet der hadde også vært i Norge. Blir tur til neste år på meg......

2010-02-12 @ 19:39:53
URL: http://artictrolling.blogspot.com
Postat av: Amanda

fan vad kul med Tahiland! :D

2010-02-12 @ 20:27:47
URL: http://dockie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0