Flytt till Lankawi

Vi kände oss nöjda med Kota Kinabalu på Borneo, ett underbart ställe men lite för dåligt väder. Vi bokade om flygbiljetten till KL och bokade en till Lankawi direkt. 5,45 lämnade vi KK och 13.00 var vi framme i Lankawi. 13.30 tog vi ett dopp med Wobaboba-bollen i det varma vattnet på en underbar sandstrand där solen sken på oss. Hotellet som vi hade bokad var supersega och vi (Lasse) tog en promenad för att hitta ett annat hotell han hittade ett som vi tog direkt. När vi satt på det första hotellet mötte vi ett par svenskar som satt och väntade på sitt rum.
Vi tog våra väskor checkade in och ner i badet .. sedan tog vi en promenad och när vi kom tillbaks mötte vi paret från hotellet. Och vi frågade nyfiket hur det gick, dom var inte så nöjda, det luktade mögel på rummet och som sagt dom var sega på det hotellet .. VILKEN VINSTLOTT.

Vi får bara stanna en natt här eftersom det är fullbokat pga det Kinesiska nyåret (3 Feb), men vi hittade ett annat rum tvärs över gatan där vi ska bo till den 9 feb , nybyggt , så vi är de första som ska bo där.
Vi har också hyrt en moppe till den 9 feb



LANKAWI HELLMOPPERS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0